Sayfalar

4 Kasım 2010 Perşembe

Sheida İle Güzelliğinize Güzellik Katacak Bir Kampanya



Kampanyalarımızın ardı arkası kesilmiyor ve işte siz bayanlar için yepyeni bir kampanyayla karşınızdayız.Sheida Makyaj ürünlerinin hepsi birbirinden güzel ve hepsi birbirinden şık.Sitemizde rengarenk hepsi ayrı ayrı güzel sürmelerimiz bulunuyor.
Sheida sitemizi internette gezinirken keşfettim ve kendilerine sunduğum öneriyi kabul ettikleri için ayrıca çok teşekkür ediyorum..


Sürme Nasıl Çekilir:


**Aplikatörü yatay olrak gözün iç kısmına yerleştirin.Gözünüz kapalıyken alt kapağı boyunca kaydırın.Etkili bir görünüm elde etmek için aynı işlemi tekrar edin.Gözü daha büyük göstermek ve etkiyi arttırmak için sürmeyi belli bir çizgiyi bozmadan gözün dış çevresinede sürün.Sonuç mükemmel,en etkili baştan çıkarıcı bakışlar..
SÜRME ÇEKMEK:
Eski çağlara kadar giden bir süslenme vasıtasıdır. Arap kadınları "mikhale" denilen şişeler içerisinde korunan sürme maddesini kendi çocuklarının gözlerine çekerlerdi. Kirpiklerin iç kısmına çekilen sürmenin göze şifa verdiği ve kirpikleri güçlendirdiğine dair rivayetler vardır. Hz. Peygamber (s.a.s) yatmadan önce "ismid" Artimnan adı verilen sürmeyi tavsiye etmiştir (Tirmizi, Libâs).
İsnadı zayıf bir hadise göre kendisi de yatmadan önce gözlerini üçer defa sürmelerdi (Bağavî, Şerhu's-Sünne, XII, 117-119).
Dul kalan arap kadınları yas tuttukları zaman süslenmeyi bırakırlar, tekrar evlenmek istediklerini göstermek için ise süslenirlerdi. Sürme çekmek de evlenmeye hazır duruma gelmenin bir göstergesiydi. Müslim'in rivayet ettiği bir hadis de Ümmü Atıyye şöyle demektedir: "Biz ölüye üç günden fazla yas tutmaktan nehyolunuyorduk, yalnız koca için dört ay on gün müstesna idi: O esnada sürme çekinmez; koku sürünmez ve boyalı elbise giymezdiler" (Müslim, Talak, 66, 67). Dârimî, bir hadise göre oruçlu olanların gündüz değil gece sürme çekmesi istenmişse de (Dârîmî, Savm, 28) devamında bizzat kendisi bunda bir beis görmediğini ifade etmiştir.
İhramlı iken ise sürme yerine "sabır" denilen acı bir ilacın kullanılmasını Eban b. Osman tavsiye etmekle beraber (Müslim, Hac, 90; Ahmed b. Hanbel, I, 60, 65) kokusuz olan sürmenin çekilmesinde ulemâ bir sakınca görmemiştir (Müslim, A. Davudoğlu Ter. Şerhi, VI, 369).



Firmamızı biraz tanıyalım isterseniz..
Nural olarak kozmetik alanında İthalat ve pazarlamanın yanında kendisine ait alan markasıyla Sheida kozmetik dalında ilk ürünlerden biri olan ve İslamiyet'inde kozmetik dalında önerdiği tek ürün olan sürmeyi bir çok selektif markanında üretimini yaptırdığı REBOR laboratuarlarında ürettirip satışa sunmuştur.
Kampanyamıza gelirsek kampanyamız sonunda aşağıda görseli bulunan rengarenk sürmelerimizden 1 kişiye 3 Adet  sürme hediyemiz olacaktır..
 






 SÜRMENİN FAYDALARI:
Parmaklar arasında ovuşturulduğunda etrafa koku saçmaktadır. (Ali Rıza KARABULUT, Tıbb-ı Nebevî Ansiklopedisi, Mektebe Yay., c.2, s.624)
Peygamberimiz (s.a.v)’in özellikle yatmazdan evvel sürmeyi tavsiye ettiği ismidin bazı faydaları şöyle sıralanmaktadır:

• Sürme, göze parlaklık verir ve gözün net görmesini sağlar.
• Göz sinirlerini kuvvetlendirir.
• Sürme, gözdeki yaşı ve cerahati emer, çapağı giderir.
• Kirpikleri yeniden bitirir, çoğalmasını sağlar.
• Göz damarlarını -bilhassa yaşlı ve çocuklarda- takviye eder.
• İnce sıvı halindeki balla birlikte sürüldüğünde baş ağrısını giderir.
• İçine biraz misk katılan sürme taşı özellikle yaşlılar ve gözleri zayıf olanlar için sürmelerin en güzelidir. (İbn-i Kayyim, Tıbb, s.459)
• Sürmenin ana maddesi ‘antimon’ olması sebebi ile kirpikleri siyahlatır.
• Sürmenin siyah olması nedeni ile güneşten gelen ısı ışınlarını tutar. Çünkü ısı ışınlarının göze fazla sirayeti, gözdeki lens ve retinaya zarar verdiği de zikredilir.

Sürme hakkındaki bazı hükümler ise şöyledir:
• Erkeklerin sürmeyi sadece süslenmek için çekmeleri mekruhtur.
• Sürme yatmadan önce çekilir. Sürme olarak “ismid” taşından mamul sürme kullanılır.
• Cuma günleri; koku sürünmek, yıkanmak vs. sünnet olduğu gibi sürme çekmek de sünnettir.
• Sürme; üç defa sağa, üç defa sola (her çekişte sayının tek olması için) veya üç defa sağa iki defa sola (toplamda sayının tek olması için) çekmek sureti ile sürülür.
• Sürme çekmek, tadı boğazda hissedilse veya tükürdüğünde tükürüğünü renkli görse bile orucu bozmaz.
• Gümüş sürmedanlık kullanmak mekruhtur.

 BASIN BÜLTENİ:
Bilinen ilk makyaj malzemesi olan sürme bu güne kadar çok ihmal edildiğini tespit eden Sheida yeni nesil sürmeyi üretti.
Bilinen özellikleriyle üretilen sürme bir yandan renklendirilerek klasik siyah rengin dışına çıkarak her makyaja uygun renklendirildi.
Aslına uygun çok modern anti bakteriyel bir ambalaj ve kolay kullanım aplikatörüyle İlgi çeken renk değiştiren taneciklerin sağladığı kusursuz kalıcılık ve mükemmel çekicilik sürmeyi olağanüstü bir ürün yapıyor. Bu sürme bir mücevhermiş gibi hazırlandı.  Arap gecelerinden bir masal gibi karşı konulamaz kaliteye ve baştan çıkarıcı güçlere sahip. En ince detayına kadar çok dikkatli bir şekilde hazırlanmıştır.
Sürme 4bin yıldan beri bilinen ve kullanılan bir süslenme aracıdır.Özellikle Mısır, Hindistan ve Arabistan’da son yıllarda ise Avrupa ülkelerinde rağbet gören sürme İngiliz bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda
·         Yansımayı azaltarak gözleri güneş ışınlarından korumaya yardımcı olduğu
·         Göz kuruluğuna
·         Gözde bakteri üremesine
·         Gözdeki alerjik enfeksiyonlara kadar bir çok sorunu önlediği ortaya çıkmıştır
·         Yıllarca gözü kuvvetlendirdiği, görüşü arttırdığı, ve göze parlaklık verdiği için kullanılmıştır.

Etkileyici ve dikkat çekici bir makyaj için göz makyajı çok önemlidir. Gözlere derinlik ve gizem verebilen cazibenizi arttıran en güçlü makyaj ürünü  SÜRMEDİR.
Sheida sürme bir yandan makyajınızın kusursuzluğunu sağlarken bir yandansa göz sağlığınızı koruyor.


 Kampanya şartlarımız:
**İzleyicim olun face sayfamı beğenin
**Sheida kozmetik arkadaş olarak eklemeniz http://www.facebook.com/profile.php?id=779553579&v=wall 
arkadaşlarınıza önermeniz


**Ve sitemiz için en güzel sloganı belirlemeniz
**Kampanyamızı face ve bloğunuzda duyurmanız


Kampanyamız 15 gün sürecek ve 18 Kasımda bitecektir.Kampanyamız 15 günde bir olucak ve 15 günde bir  katılım yapanlar arasından 1 kişiye 3 adet istediği renkte sürme hediyemiz var.....Kargo ücreti firmamıza aittir.Hepinize bol şans..

3 Kasım 2010 Çarşamba

03 Kasım 2010 Çarşamba

WWW.PARFUMBANK.COM Veeee Sizlere muhteşem parfüm hediyeleri...


İşte arkadaşlar sizlere bahsettiğim parfüm kampanyamız bugün başladı:) Hemde harika parfümler ile bizlere bu fırsatı sunan www.parfumbank.com sitesine sonsuz teşekkürler... Eminim ilginizin çok olacağı bu kampanyamızda isterseniz ilk önce biraz sitemizi tanıyalım....

  Parfümbank.com ;               Kuruluştaki amacı doğrultusunda tüketicilere kozmetik sektöründe, son trend ürünleri   en uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip ulaştırmayı ilke edinmiştir. Parfumbank.com’ un hedefleri, en büyük sektörel sanal alışveriş merkezi olmakla beraber, aynı zamanda kozmetik konusunda bir trendsetter olmaktır.
                Hızla gelişmekte olan elektronik ticaret sektöründe, kozmetik sektörünün en önemli markalarını çatısı altında toplayarak bir ilki gerçekleştiren Parfümbank.com, parfümden deodoranta, makyaj ürünlerinden cilt bakım ürünlerine, saç bakım ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine... kadar bir çok ürün grubunu bünyesinde bulundurmaktadır.
Sitemizde uygun fiyatın yanı sıra yüksek teknolojik alt yapısı ve dünya çapında kaliteli ürünleri ile güvenli, hızlı ve keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.
             
Ürünlerimizin satışında olduğu gibi satış sonrasında da merak ettiğiniz tüm sorularınızı sıkıntısız paylaşabileceğini, kargo tesliminden ürün kullanımına kadar tüm bilgilere ulaşabileceğiniz garantili güvenilir ve gizlilik ilkelerine son derece önem veren bir firmayız. Parfümbank.com ÇİKO KOZMETİK'in tescilli markasıdır.

www.parfumbank.com sizlere çok çeşitli ürünleri bir arada kaliteden ödün vermeden güvenli alışveriş imkanı sağlıyarak sunan bir site... Adından da anlaşıldığı üzere orjinal parfümlerin yanısıra kadınların güzelliklerine güzellik katacak dünyaca ünlü markaların makyaj ürünlerinden, kişisek bakımınıza sizlerin yanı sıra bebeklerinizin de bakımlarına ait ürünlerin alışveriş imkanını kolay ödeme koşulları ile sizlere sunuyor...








Pekiiii WWW.PARFUMBANK.COM Sitesinin sizlere hediyeleri acaba nedir???


SİZDEN 2 KİŞİYE AŞAĞIDA BELİRTTİĞİM PARFUMLER.......

1 KİŞİYE GİVENCHY ABSOLUTELY IRRESTİBLE EDP 75 ML. BAYAN PARFÜMÜ

163.TL'LİK BU HARİKA PARFUM SİZLERDEN BİR KİŞİYE GİDECEK
Givenchy Absolutely Irrestible EDP 75 ml. Bayan Parfümü

TUTKULU, SEKSİ, CEZP EDİCİ... Karşı konulmaz cazibe arayan kadınlar için film yıldızlarının dünyasına açılan kapı, büyüleyici bir ihtişamla bu parfümde buluşuyor. Heyecan verici üst notalarda mandalina lezzeti, kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biberle buluşuyor. Portakal ve helyetrop çiçekleri frapan orta notayı oluştururken, yoğun alt notada sedir ağacı, paçuli ve amber sizi bekliyor.






1 KİŞİYE PACO RABANNE LADY MİLLİON EDP 80 ML. BAYAN PARFÜMÜ 

135 TL'LİK BU HARİKA PARFÜM SİZDEN BİR KİŞİYE HEDİYE
Paco Rabanne Lady Million EDP 80 ml. Bayan Parfümü

Paco Rabanne ailesinin adeta bir efsane haline gelen 1 Million parfümünün bayan serisi LADY MILLION GÖZ KAMAŞTIRICI, ZEKi, EĞLENCELİ, VAMP, TUTKULU ve her erkeğe karşı koyabilen kadar kendine güvenen bir kadını  temsil ediyor.
1 Million erkeğini bütünleyen bir parfüm olan Lady Million sizlere tüm hayallerinizi gerçekleştirebilecek bir güç hissi verecek.

LADY MILLION parfümü ile kendinize güveninizi kazandıracak, sizi ve cevrenizdekileri büyünüz altına alacaksınız.





BU HARİKA HEDİYELERİ KAZANABİLMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER:
1- Blogumun izleyicisi olmanız.
2- WWW.PARFUMBANK.COM Sitesine üye olmanız ve en az bir ürüne yorum bırakmanız
3- WWW.PARFUMBANK.COM Facebook grubuna katılıp arkadaşlarınıza önermeniz
4- Bu kampanyayı blog veya facebook veya twitter da duyurup duyuru linkin buraya yorum bırakmanız


KAMPANYAMIZ 25 KASIM 2010 TARİHİNDE SON BULACAKTIR. KARGO FİRMAMIZA AİTTİR... WWW.PARFUMBANK.COM Sitesine tekrar teşekkürler sizlere de bolll şanslar dilerim...

03 Kasım 2010 Çarşamba

SHEİDA SÜRME'DEN 10 GÜNDE BİR,1 KİŞİYE 3 ADET SÜRME HEDİYEMİZ..





SHEİDA SÜRME İLE 10 GÜNDE BİR KATILIM YAPANLAR ARASINDAN 1 KİŞİYE 3 ADET SÜRME HEDİYEMİZ VAR..



KAMPANYA DETAYLARIAN GEÇMEDEN ÖNCE  SÜRME HAKKINDA BİLGİLENELİM..



Bilinen ilk makyaj malzemesi olan sürme bu güne kadar çok ihmal edildiğini tespit eden Sheida yeni nesil sürmeyi üretti.
Bilinen özellikleriyle üretilen sürme bir yandan renklendirilerek klasik siyah rengin dışına çıkarak her makyaja uygun renklendirildi.
Aslına uygun çok modern anti bakteriyel bir ambalaj ve kolay kullanım aplikatörüyle İlgi çeken renk değiştiren taneciklerin sağladığı kusursuz kalıcılık ve mükemmel çekicilik sürmeyi olağanüstü bir ürün yapıyor. Bu sürme bir mücevhermiş gibi hazırlandı.  Arap gecelerinden bir masal gibi karşı konulamaz kaliteye ve baştan çıkarıcı güçlere sahip. En ince detayına kadar çok dikkatli bir şekilde hazırlanmıştır.
Sürme 4bin yıldan beri bilinen ve kullanılan bir süslenme aracıdır.Özellikle Mısır, Hindistan ve Arabistan’da son yıllarda ise Avrupa ülkelerinde rağbet gören sürme İngiliz bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda
·         Yansımayı azaltarak gözleri güneş ışınlarından korumaya yardımcı olduğu
·         Göz kuruluğuna
·         Gözde bakteri üremesine
·         Gözdeki alerjik enfeksiyonlara kadar bir çok sorunu önlediği ortaya çıkmıştır
·         Yıllarca gözü kuvvetlendirdiği, görüşü arttırdığı, ve göze parlaklık verdiği için kullanılmıştır.

Etkileyici ve dikkat çekici bir makyaj için göz makyajı çok önemlidir. Gözlere derinlik ve gizem verebilen cazibenizi arttıran en güçlü makyaj ürünü  SÜRMEDİR.
Sheida sürme bir yandan makyajınızın kusursuzluğunu sağlarken bir yandansa göz sağlığınızı koruyor..


SÜRME ÇEKMEK


Eski çağlara kadar giden bir süslenme vasıtasıdır. Arap kadınları "mikhale" denilen şişeler içerisinde korunan sürme maddesini kendi çocuklarının gözlerine çekerlerdi. Kirpiklerin iç kısmına çekilen sürmenin göze şifa verdiği ve kirpikleri güçlendirdiğine dair rivayetler vardır. Hz. Peygamber (s.a.s) yatmadan önce "ismid" Artimnan adı verilen sürmeyi tavsiye etmiştir (Tirmizi, Libâs).






SÜRME NASIL ÇEKİLİR:


Aplikatörü yatay olarak gözün iç kısmına yerleştirin.Gözünüz kapalıyken alt kapağı boyunca kaydırın.Etkili bir görünüm elde etmek için işlemi tekrar edin.Gözü daha büyük göstermek ve etkiyi arttırmak için sürmeyi belli bir çizgiyi bozmadan gözün dış çevresine de sürün. 






SÜRMENİN FAYDALARI:


• Sürme, göze parlaklık verir ve gözün net görmesini sağlar.

• Göz sinirlerini kuvvetlendirir.

• Sürme, gözdeki yaşı ve cerahati emer, çapağı giderir.

• Kirpikleri yeniden bitirir, çoğalmasını sağlar.

• Göz damarlarını -bilhassa yaşlı ve çocuklarda- takviye eder.

• İnce sıvı halindeki balla birlikte sürüldüğünde baş ağrısını giderir.

 • İçine biraz misk kaılan sürme taşı özellikle yaşlılar ve gözleri zayıf olanlar için sürmelerin en güzelidir. (İbn-i Kayyim, Tıbb, s.459)

• Sürmenin ana maddesi ‘antimon’ olması sebebi ile kirpikleri siyahlatır.

• Sürmenin siyah olması nedeni ile güneşten gelen ısı ışınlarını tutar. Çünkü ısı ışınlarının göze fazla sirayeti, gözdeki lens ve retinaya zarar verdiği de zikredilir.

Sürme hakkındaki bazı hükümler ise şöyledir:
• Erkeklerin sürmeyi sadece süslenmek için çekmeleri mekruhtur.

• Sürme yatmadan önce çekilir. Sürme olarak “ismid” taşından mamul sürme kullanılır.

• Cuma günleri; koku sürünmek, yıkanmak vs. sünnet olduğu gibi sürme çekmek de sünnettir.

• Sürme; üç defa sağa, üç defa sola (her çekişte sayının tek olması için) veya üç defa sağa iki defa sola (toplamda sayının tek olması için) çekmek sureti ile sürülür.

• Sürme çekmek, tadı boğazda hissedilse veya tükürdüğünde tükürüğünü renkli görse bile orucu bozmaz.

• Gümüş sürmedanlık kullanmak mekruhtur.




KAMPANYAMIZA KATILIP BU GÜZEL HEDİYEMİZDEN KAZANMAK İSTİYORSANIZ ŞARTLARIMIZ:


* KAMPANYAYI KENDİ BLOG YADA FACEBOOK HESABINIZDA DUYURMANIZ..


* SHEİDA SÜRME'Yİ FACEBOOKTA EKLEMENİZ VE ARKADAŞLARINIZA ÖNERMENİZ..


*SHEİDA SÜRME İLE İLGİLİ SLOGAN ÜRETMENİZ..


*DUYURU LİNKİNİZ,SLOGAN ÖNERİNİZ VE AD-SOYAD,MAİL BİLGİLERİNİZ İLE BU POSTA YORUM BIRAKMANIZ YETERLİDİR..


HERKESE BOL ŞANS..

2 Kasım 2010 Salı

SÜRPRİZÜRÜNLER.COM ile HAYATIMIZI KOLAYLAŞTIRAN AYRINTILAR!!!


Sürprizürünler.com , Yeditepe Dış Ticaret ve Mağazacılık Hizmetleri Ltd.Şti'nin online Alışveriş sitesidir.Altyapısında yıllarca Ulusal ve Yerel Zincir mağazalarda  satış ve satınalma konusunda çalışmış deneyimli bir ekip bulunmaktadır.Sitenin konsepti  her kesimin günlük hayatta ihtiyacı olan ,hayatımızı kolaylaştıracak  ürünlerden oluşmaktadır.
Sürprizürünler.com  hergün değişen ürün mantığıyla oluşturulmuş bir online Alışveriş Sitesidir.
Siteden beğendiklerimden birkaçını sizlere göstermek istiyorum;

 Tasarım ödüllü Kadın Görünümlü Şemsiye

Avec Laptop Soğutucu

Çanta görünümlü USB

Hediyemiz ise;
HOMAX  3'LÜ SET (Narenciye Sıkacağı + 13 FONKSİYONLU MAKAS
+ ANTİ ALERJİK PRO DUSTER

1. Homax Çok Yönlü Makas

13 Farklı Fonksiyon
2 parçaya ayrılıp kullanılabilir.

Özellikler

  • parçalı kullanılır
  • ceviz kirilabilir
  • Kapak açılabilir
  • Konserve açabilir
  • Mıknatısı kullanılabilir
  • Vida takabilir
  • Sert sebze ayıklayabilir
  • Gazoz soda kapağı açabilir
  • Kablo kesebilir
  • Et ve tavuk kesebilir
  • Meyve doğrayabilir
  • Balık temizleme kesme yapabilir
  • Sebze doğrayabilir
  • Somun sıkabilir
Hepsini tek başına bu ürünle yapabilirsiniz.

2. Homax Magic Juice Press

Yıkaması ve saklaması çok kolay
Bulaşık makinesinde fazla yer kaplamaz

Üstelik sadece Nar ve Portakal değil daha pekçok meyveyi zahmetsiz ve pratik olarak sıkar

Biz test ettik ve çok beğendik Özellikle NAR suyu içmek hiç bu kadar zahmetsiz ve temiz olmamştı

Nar, Muz, Portakal, Limon, Çilek, Kavun, Karpuz, Üzüm, Mandalina, Domates, Ananas, Elma, Armut, Greyfurt ve Şeftali...... .

Ölçüler


  • Yükseklik : 15 cm
  • Çap : 9 cm
  • Biriktirme Haznesi: 200 ml

Özellikler

  • Daha fazla meyve suyu yapar
  • Sert yumuşak meyve ve sebzeleri zorlanmadan sıkabilirsiniz
  • Meyve suyunun %100 posasız süzülmesini sağlayan posa filtresi
  • Musluk suyunda yıkanabileceği gibi bu parçaları bulaşık makinasında’da yıkayabilirsiniz
  • Maksimumum meyve suyu verir

 

3. Homax Anti Alerjik Pro Duster

1 adet tutma aparatı
5 adet microfiber toz alıcı (4 yedek)
  • Homax Duster toz alıcı, içindeki fiberlerle tozları statik olarak yakalar ve içinde hapseder
  • Normal toz bezleriyle ulaşamayacağınız yerlere kolaylıkla ulaşarak toz almayı kolaylaştırır
  • Ev,ofis ve arabanızdaki tozlu yüzeyleri pratik bir şekilde temizler
  • Normal bezlerle ulaşamayacağınız yerleri temizlemenize yardımcı olur
  • Tv ve bilgisayar monitörleri gibi hassas elektronik ürünler için idealdir
  • Deterjan gerektirmez
  • Diğer temizlik maddeleriyle birlikte kullanılmaz
  • HomaxDuster microfiber başlığı yıkamaya gerek yoktur
  • Kullanmadan önce elinizle microfiber başlığın tüylerini kabartarak daha iyi sonuç elde edebilirsiniz  
                  
 Kampanyamıza katılan 5 kişi bu kullanışlı hediyelerin sahibi olacak.Gelelim şartlarımıza;

Kampanya bitiş tarihi 20 Kasım 2010
Kargo firmamıza aittir
Herkese bolşans

gezmedenal.com ıle muhteşem hediyelerimiz-15 kasım

02 Kasım 2010 Salı



Merhaba arkadaşlar yeni bir kampanya ve yine ben:)


  • TAKI


  • MOBİLYA -EV TEKSTİLİ

ve daha bır cok ürün grubumuz ve ürünlerimiz bulunmaktadır.


Hediyelerimize gelicek olursak;
1 kişiye


hangi şebekede iseniz 20 tl hedıye


1  kişiye ise  Else Silver Zirkon Taşlı Kalp İçinde Kalp Desenli Kolye





 ŞARTLARIMIZ
  1. sitemize üye olmak buradan tık tık
  2. facebook grubumuza katılmak facebook grubumuz 
  3. twitter hesapınız varsa folllow etmek buradan tık tık bu +1 çekiliş hakkı 
  4. sitemizdeki ürünlerdne en az 2 sıne yorum yapmak
  5. facebook ,blogunuzda duyurmak
  6. blogumu halen ızlemeye almıyorsanız ızlemeye almanız
 yorum kısmında urunlerın lınkını,uye adınız,duyuru lınklerınız ve ad soyad,maıl adresınızı yazın lutfen.Kazanmanız durumunda ulaşmamım kolay olması için

son katılım 15  kasım öğlen  12.00:)
You might like:

02 Kasım 2010 Salı

ZİGAVUS.COM


saçlarınız dökülmesin güçlensin........


zigavus.com

SARIMSAKLI ŞAMPUAN;

  • Saça bulaşan mikroplar Antibiyotik etkisiyle yok olur.
  • Virüslerin açtığı yaraların tedavisinde saç kıranın şifasında kullanılır.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir buna bağlı saç dökülmesini önler.
  • 17 çeşit Amino asit zenginliğiyle saçları güçlendirir, gürleştirir ölmemiş saç hücrelerinden yeniden saç çıkarır.
  • Çinko, Karoten, Kalsiyum açısından zengindir saçın dökülmesini ortadan kaldırır.
  • Sürekli Kullanılır, Yan Etkisi Yoktur.
petek dinçözde zigavusu öneriyor

siteyi ziyaret ederk daha fazla bilgi edinebilirsiniz
firmanın güleryüzlü hizmeti müşteri memnuniyetini ön sırada tutması ise kesinlikle kalitesini kanıtlıyorum soru ve görüşlerinizi en kısa sürede yanıtlıyorlar.

VEE KAMPANYAMIZ


KAMPANYA BİTİMİNDE 2 KİŞİ SAÇ DÖKÜLMESİNİ ENGELLEYEN SARIMSAK ÖZLÜ ŞAMPUAN KAZANACAKTIR(DİLERSENİZ DİĞER ÇEŞİTLERDEN BİRİNİDE SEÇEBİLİRSİNİZ)


izleyicim olmanız

SİTEYİ İNCELEMENİZ

site linkini ve kampanyayı face twitter ve de blogunuz varsa duyurmanız

şartları yerine getirdiğinize dair linkleri yorum olarak ekleyiniz
bol şans herkese .........
katılım için son gün
12 kasım
kargo değerli firmamız
zigavus.com a ait.............

Fabrikadan Eve iLe Tam 3 Kişiye mükemmeL hediyeLer veriyoruz !




          Biz Hediye Dağıtıyoruz,Hemde heR ay......İşte bu ayki hediyelerimiz......




http://www.fabrikadaneve.com/site/page.asp?dsy_id=6532





http://www.fabrikadaneve.com/site/page.asp?dsy_id=18043

http://www.fabrikadaneve.com/site/page.asp?dsy_id=14822


           Hediyelerimizi beğendinizmi doğru söyleyin.Özellikle bunu buraya bırakacağınız yorumda belirtinki bende Zevkliyim diye biraz şişineyim :)))


               BU BİR PORSAN KAMPANYASIDIR ! 

   Sitemizi demiyorum...Sitelerimizi artık çok yakından tanıyorsunuz.Yüzlerce hatta abartmıyorum binlerce ürüne ve seçkin markalara sitelerimiz aracılığı ile ulaşmanız mümkün..Şuda varki sitelerimizde dikkat ederseniz her ürün piyasa fiyatının altında...Ama en önemlisi kapıda ödeme sistemlerinin sitelerimizde bulunması....


           Çeyiz setlerimiz,elektrikli cihazlarımız&mutfak gereçlerimiz,iç giyim,bayan-erkek giyim,oyuncak,nevresimler,havlular kısacası herşey...Bu sitede ihtiyacınız olan herşeyi tek bir tıkla satın alabileceksiniz....


        KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI 

* sitemize üye olun http://www.fabrikadaneve.com/ 

* http://www.facebook.com/group.php?gid=8435572156#!/group.php?gid=107876442585801 sayfamıza katılın,arkadaşlarınıza önerin
 
*Kampanyamızı facebook yada bloğunuzda duyurun,duyuru linkini buradaki yorumunuzda paylaşın.


            Kampanyamız yine 1 ay süre devam etsin ve 29 Kasımda sona ersin...Herkese boooool bol şans :)

cayisteden cay kazanalım

02 Kasım 2010 Salı



Yeni kampanyamız başlıyor........



Çay kültürümüz
İlk çay biraz keyif, biraz da tıbbi nedenlerle içilmiş, çay içerek zihni uyanık tutmak, binbir derde deva özelliklerinden yararlanmak hep söz konusu  edile gelmiş. İşin güzel ve şaşırtıcı yanı ise, çayın sıcak bir içecek olmanın ötesine geçmesiyle başlıyor.
Önce Çinliler, daha sonra çayı onlardan altıncı yüzyılın sonuna doğru aldıkları söylenen Japonlar, kendi dini ritüellerine ve eskiden beri törensel olan yemek adabına uygun düşen bir çay içme töresini geliştirmişler. Dünya üzerinde milyonlarca kişi gün boyu çay içerken bunu sıradan bir iş gibi yaparken, Japonlar ve Çinliler, buna derin bir anlam yüklüyor.
Avrupa'da 17. yüzyıldan beri  bir keyif maddesi olarak bilinen çay, 19.yüzyılda tüm Kuzey Denizi civarında, bir halk içeceği haline gelmiştir.
Tüm dünyada, toplumsal yaşamda oldukça önemli  bir yer tutan çayı, hintliler süt ve şekerle, Kuzey Afrikalılar yeşil çayı taze nane ile lezzetlendirirler. Çay kültürü her ülkede farklı yorumlanmaktadır.
Yararları

  • Antioksidan özelliğinin keşfinin ardından, çayın şimdi de bunama ve Alzheimer gibi hastalıklara iyi geldiği belirtiliyor.

İngiltere'deki Newcastle Üniversitesi'nden uzmanların yaptığı araştırmaya göre yeşil ve siyah çay, bunama ve Alzheimer gibi hastalıklara yol açan enzimlerin beyindeki faaliyetini durduran özelliklere sahip.

Bulgulara göre çay, özellikle bunama ile mücadele için geliştirilen ilaçlarla benzer etkiyi yapıyor. Alzheimer hastalığı, beyinde 'asetilkolin' adlı kimyasalın azalması sonucu ortaya çıkıyor.

  • Hem yeşil hem de siyah çay

Newcastle ekibi, laboratuvar deneylerinde, hem yeşil hem de siyah çayın bu kimyasalı devredışı bırakan bir enzimin faaliyetlerini durdurmasına yardımcı olduğunu belirledi.

Ekip ayrıca, her iki çayın da Alzheimer hastalarının beyinlerindeki protein tortularında bulunan, başka bir enzimin faaliyetlerini de engellediğini söylüyor.

  • Yeşil çay daha uzun etkili

Bilim adamlarının bulgularına göre, yeşil çayın önleyici etkisinin bir hafta sürdüğünü, siyah çayın enzimleri önleme özelliğinini ise sadece bir gün dayandığını belirlemiş.

Newcastle Üniversitesi'ndeki araştırmacılar yeşil çay üzerinde daha fazla deney yapmak için mali destek arıyor. Amaçları, başta Alzheimer hastalarının ilaç niyetine içebilecekleri bir çay üretilmesi için çalışmak.

65 yaş üzerindekilerin yaklaşık yüzde iki ile beşi, 85 yaş üzerindekilerin ise yüzde 20'si bu tür hastalıklardan mustarip.
  • Çay, ağızdaki kötü kokuyu da yok edebiliyor
Ağızdaki anaerob bakterilerin hidrojen sülfit benzeri kokuya neden olduğuna değinen Dr. Christine Wu, bakterilerin oksijenin azaldığı dil arkasında ve diş etlerinin derinliklerinde çoğaldığını, düşük orandaki polifenolin bile bu bakterileri öldürebildiğini ifade etti. Laboratuvar ortamında yapılan araştırmada, polifenollerin, hidrojen sülfit oluşumuna neden olan enzimi önleyebildiği saptandı.
Önceki araştırmalarda siyah çayın dişte çürümelere yol açabilen bakterilerin üremesini engelleyebildiği ve diş yüzeyinde meydana gelen plakaları ve asit oluşumunu azalttığı belirlenmişti.


Ürünlerimiz 



  • beyaz çaylar                                                       
  • siyah çaylar
  • yeşil çaular
  • oolong çaylar 
  • meyve çayları
  • bitki çayları
  • anne cocuk çayları
  • çay çiçeklleri
  • kırmızı  reıshı mantarı




 Hediyemiz


Organik Bergamot Aromalı Siyah Çay Demlik Poşet 48 li


İçindekiler: Organik siyah çay, Bergamot aroması
 
 - Organik Türk çay yaprağının ve organik bergamotun benzersiz tadına sahip
 - Anlık Earl Grey çay keyfine hitap eden
 - AB, ABD ve Türkiye organik standartlarına ve gıda yönetmeliklerine uygun
 - 48x3 gr. çay poşeti

 
  Kullanım Şekli: Porselen demlik ve kireçsiz su kullanılmalıdır. Demliğe ortalama 3-4 bardak kaynamış su döküldükten sonra, 1 adet Orgalife Begamot Aromalı demlik çaydanlığın üzerine konur ve demlikteki suyun çaydanlıktaki buharın etkisiyle kaynamamasına dikkat edilmelidir. İyi bir dem elde etmek için, demlikteki çayın 10-15 dakika bekletilerek dibe çökmesi sağlanır.
 
  Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde saklanmalıdır.



 Şartlarımız


  1. sitemize üye olmak burdan tık tık
  2. facebook  grubumuza dahıl olmak burdan tık tık ve arkadaşlarınıza önermeniz
  3. sitemizde bulunan ürünlerden en az birine yorum yapmanız
  4. facebook da begendıgınız bır urunumuzu paylaşmanız
  5. facebook yada blogunuzda kampanyayı duyurmak
  6. halen benı ızlemıyorsanız ızlemenız

Hediyemiz her  10 kişide birine.Yani 20 kişi katılırsa  2 kişi,30 kişi katılırsa  3 kişi kazanıcaktır.
Son katılım  15  kasım  12.00:)

TOPTANAL.COM ile GECENİZ RENKLENECEK!!!

Merhaba,
Internette kampanya yapmak için araştırma yaparken geniş ürün yelpazesine sahip bir site ile karşılaştım.TOPTANAL.COM



Parfümden cep telefonuna,kişisel bakım ürünlerinden bilgisayar aksesuarlarına kadar isteyeceğiniz birçok şey sitede yer alıyor,hem de uygun fiyata.



Bizim ise size hediyemiz ise 'KALPLİ GECE LAMBASI'..
Mum yerine kullanabileceğiniz 7 değişik renkte odanıza ışık saçacak

Kampanyamıza katılanların arasından 5 kişi bu şirin bir lambayı kazanacak :)

Şartlarımız ise şöyle;
  • Blogumuzu izlemeye almanız ve kampanyamızı facebook veya blogunuzda duyurmanız
  • TOPTANAL.COM sitesine üye olmanız ve beğendiğiniz bir ürünü facebook profilinize paylaşmanız
  • TOPTANAL.COM FACEBOOKsayfasını beğenmeniz
  • Şartları yerine getirdiğinize dair ad soyad mail ve linklerinizle yorum bırakmanız

      Kampanya bitiş tarihi:21 kasım 2010
Kargo firmamıza aittir.
Çekiliş firmamız tarafından gerçekleştirilecek

Herkese bolşans :)

1 Kasım 2010 Pazartesi

ENUYGUNU.BİZ.'DEN BRAUN MARKA HEDİYELER


Braun & OralB 9525 Elektrikli Diş Fırçası(65,00 TL)




Braun CPC 1600 W Saç Kurutma Makinesi(82,60 TL)

Merhaba sevgili arkadaşlar yine güzel bir kampanya ile karşınızdayım.
Uygun fiyatın,binlerce çeşit ürünün ,kalitenin ve güvenin adresi ENUYGUNU.BİZ sponsorluğunda sizlereden 2 kişiye braun marka hediyelerimiz olacak.
hediyeli kampanyamıza katılmak için
-ENUYGUNU.BİZ'E üye olmak
( http://www.enuygunu.biz/index.php)
-ENUYGUNU.BİZ sitesinde 1ürüne yorum yazıp yazdıgınız ürünün linkini yorumunuzda paylaşmanız
-ENUYGUNU.BİZ facebook sayfasını beğenip arkadaş listenize önermeniz
-( http://www.facebook.com/pages/Umraniye-Turkey/enuygunu-biz/137074532984003)
- ENUYGUNU.BİZ BRAUN Kampanyamızı blogunuzda yada facebook hesabında duyurmanız ve bu linki yorumunuza eklemeniz
28 ekim tarihinde başlayan kampanyamız 6 kasım günü son bulacaktır.





Sitemize üye olupta alışveriş yapan s,iz sevgili dostrlarımızada ayrıca nevresim takımı hediye edilecektir.