Sayfalar

28 Eylül 2010 Salı

Tresan ile mükemmel bir set hediyemiz.

Merhaba blog takipçileri;
Dediğim gibi kampanyaların olacağını belirtmiştim. Şimdi sırada mikkemmel bir kampanyamız var. :) Tresanın yeni bir ürünü olup herkezin beğeneceği kanaatindeyim. Çoğumuz bitkisel ürünleri severiz en azından ben herşeyin doğalına kaçarım. Buda naturel bir ürün.

Hediyemiz: TRESAN Normal/Kuru yada Yağlı Isırgan Otu Şampuan 300 ml + KRAUTERHOF Kırmızı Asma Yaprağı Kremi 100 ml , set olarak bir kişiye verilecektir.

KRAUTERHOF Kırmızı Asma Yaprağı Kremi ;
Yorgun bacak ve ayaklarınıza  yeniden canlılık kazandıran yüksek kaliteli bir masaj kremidir. Kırmızı Üzüm Yaprağı ve At  Kestanesi ekstresi  gibi çok etkili, doğal ve çok eski zamanlardan beri bilinen etken maddeleri sayesinde  yorgun bacakların bakımını ve   damarların korunmasını sağlamaya yardımcı olur.KırmızıÜzüm Yaprağının ekstresinde bulunan flavanoid maddesi; ağrılı, yorgun, şişkin bacaklar ve varis gibi şikayetleri rahatlatır.Özellikle    sürekli oturmak ve ayakta durmak, dengesiz beslenmek, egzersiz yapamamak, sigara içmek, doğum yapmak, kabızlık ve sıcak iklim veya ortamda bulunmak gibi nedenlerden dolayı hayli yaygın olan sıkıntıları gidermeye katkıda bulunur. Bu değerli Kraeuterhof Kırmızı Asma Yaprağı  Kremi’ yle kan dolaşımını hızlandırıp,nokta masajı sayesinde yorgun ve ağırlaşmış bacak ve şişmiş ayaklara rahatlatıcı bir etki  sağlayabilirsiniz
 Kullanımı:Ayak ve bacak bölgesine sabah ve akşam sürünüz ve dairesel hareketler ile masaj       yapınız.



Katılım şartları:
1- İzleyicim olmak
2- Facebook’ta “ASAM TÜRKİYE” sayfasına üye olmak.Syfada eklenmiş olan “Özlerinde Doğallık Var     TRESAN-KRAUTERHOF” adlı resmi paylaşmak.
3- www.asamturkiye.com   anasayfasında ve   www.tresan.com sitesinin bir alt sayfasında  bulunan “F” (facebook’ta paylaş) ikonuna tıklayıp kendi Facebook hesaplarında siteleri paylaşmak.
4-Varsa blogunuzda kampanyayı paylaşmak. Yoksa Facebookta paylaşmak. ( Size kalmış )
5- Adınız soyadınızla birlikle kampanyaya katıldıgınızı belirten yazınızı yorum kısmına yazmak.

Kampanyamız 13 ekimde bitecektir.

Şimdiden Katılan bütün takipçilere bol şans diliyorum. Yalnız bırakmayan ve bırakmayacak olan herkeze teşekkürler.
Hoşçakalın:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder