Sayfalar

27 Ekim 2010 Çarşamba

ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ İLE MÜTHİŞ HEDİYEMİZ VAR


Blogları gezerken çok cici çok şeker bi
r blogla karşılaştım.Bloğu incelerken inanın ağzımın suyu aktı diyebilirim.Okadar çeşit okadar güzel özel günleriniz için ürünler varki cupcakelerden cupcake süslerine,kurdeleli peçeteliklerden rengarenk kurabiyelere kadar daha bir çok süsleme ürünleri. Eminimki bloğa girince sizde içinden çıkamıycaksınız.Bana böyle güzel bir olanak sunduğu için Özge Hanıma ayrıca çok teşekkür ediyorum.Bu ürünlerin hepsini kendisi tasarlıyor. Eğer yakınlarda çocuğunuzun doğumgünü yada özel bir gününüz varsa bloğu girip inceleyin derim.Belki çocuğunuza güzel bir süpriz yapmak istersiniz :)

Kampanyamız rengarenk olduğu için bende yazılarımı rengarenk yazmak istedim...

Evet gelelim hediyemize.. Kampanyam
ız sonunda şanslı 1 Kişiye içerisinde 1 adet banner, 10 adet çubuklu cupcake süsleri, 10 adet kurdeleli peçetelikler, 2 adet dönkart, 5 adet kurabiye ve 5 adet cupcaketen oluşan bir paket hediyemiz olucak.Bu ürünlerin resimlerini aşağıda görebilirsiniz..

Kampanya şartlarımız neymiş bide ona bakalım;)

**Öncelikle benim izleyicim değilseniz izleyicim olmanız ve face sayfamı sağ taraftan beğenmeniz.


**Bu ürünlerimizi bulacağınız ve irtibata geçebileceğiniz
http://alisverissenligi.blogspot.com/ bloğunun izleyicisi olmanız ve bloğu incelemeniz blog hakkındaki düşüncelerinizi burada belirtmeniz..

**Kampanyamızı facebook ve bloğunuzda her ikisinde birden duyurmanız linkini burada paylaşmanız.
Facebook ve bloğu olmayanlarda katılabilir tabiki fakat eğer olupta kampanyayı duyurmayan olursa çekilişe dahil edilmeyecektir..

Şartlarımız bu kadar.Kampanyamız 20 gün sürecek ve 16 Kasımda son bulacaktır.Kargo gönderici tarafından karşılanacaktır.Hepinize bol şans :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder